Schrijf je in voor the Deep Feminine Sessions

a space for the feminine to remember


In de maandelijkse Deep Feminine Sessions laat ik jou verbinden met je vrouwelijke essentie. Creeer ik een plek voor jou waar je je zachtheid en kracht mag terugvinden als vrouw. Een plek waar je mag herinneren. 

Ik neem je mee op embodiment reizen, meditaties, visualisaties en yoga nidra's om helemaal te kunnen verzachten, vertragen en te voelen. Een uur helemaal voor jou. Om gewoon te zijn. 

Zodat jij de sensuele, krachtige, belichaamde vrouw weer kunt voelen die in jou aanwezig is, maar door de dagelijkse sleur en vaak go-go mannelijke energie, soms even vergeten bent. Een uur om je even helemaal los te koppelen van alle rollen die je misschien hebt of ballen die je hebt hoog te houden. Een plek om je authentieke zelf te mogen zijn. Een plek waar je even mag ontvangen.

De volgende FS is op vrijdagochtend 21 juni om 10:00 uur. 

a space for the feminine to remember


Voel je een diepere verbinding met jezelf

Voel je dat je in je lijf hebt kunnen landen en sta je meer in lijn met jouw waarheid en intuitie

Heb jij een opgeladen batterij

Leer je over vrouwelijke energie en hoe je hiermee kunt verbinden op dagelijkse basis

Creeer je ruimte voor innerlijke rust en een momentje van self care

Heb je een verbinding met like-minded vrouwen, een gevoel van community en sisterhood

Ontdek je de kracht van onspanning en loslaten


En hoe fijn is het om dit samen met een groep like-minded vrouwen te doen. Om bewust een uur in je agenda te blokken voor jezelf, om te verbinden met jouw vrouwelijke zachtheid en kracht. 

Na deze sessie

Mijn wens voor jou: dat je je innerlijke zachtheid weer mag terugvinden. Ik ben hier om jou te laten herinneren. Herinneren aan de sensuele, krachtige, cyclische vrouw die in jou aanwezig is. Met zoveel wijsheid en capaciteit om te ontvangen. In een masculiene samenleving, die van ons vraagt ons om te vormen naar mannelijke principes, is het een radicale movement om te vertragen, om te verzachten, om je cyclus te volgen. Om je lichaam en je wijsheid weer te gaan bewonen. Om je sensuele zelf te kunnen en durven uiten. Om in je kracht te staan als vrouw. 

Ik help jou om je innerlijke kracht te herontdekken en om je te laten voelen dat het veilig is om te zijn wie je bent. Om de relatie met jezelf op de diepste laag te voeden, zodat je moeiteloos jouw soul-led leven kan lijden. Kunt leven vanuit flow, rust, vertraging, verbinding en overgave. Want hard werken, dat kan je. Op je eigen benen staan, dat kan je. Maar hoe fijn is het om af en toe even achterover te leunen? Om te ontvangen? Om gewoon te ijn? 

Het is mijn diepe missie om jou weer te laten verbinden met jezelf, je prachtige lijf en je emoties/innerlijke wijsheid. Mijn wens is voor elke vrouw om te mogen herinneren, om een leven te lijden volgen haar ritme en haar regels. 

Ik nodig je uit om het vrouwelijke in jou te vieren en de ruimte te geven en voor je te laten werken in dit leven.