And then her body whispered, I’m not fighting against you, I’m fighting for you. In the ways you never got to. Through pain and tension. I communicate the boundaries you never learned to set. Through fatigue and through exhaustion, I give you the rest that you were never allowed to take. Through the headaches and brain fog, I let you know that you are doing too much.
You see, I’ve always been on your side. I’m just waiting  for you to be on mine.

- The Feminine


Over mij

werk met mij 

And then her body whispered, I’m not fighting against you, I’m fighting for you. In the ways you never got to. Through pain and tension. I communicate the boundaries you never learned to set. Through fatigue and through exhaustion, I give you the rest that you were never allowed to take. Through the headaches and brain fog, I let you know that you are doing too much.
You see, I’ve always been on your side. I’m just waiting  for you to be on mine.


Over mij

werk met mij 

1:1 VIP coaching 

Groepsprogramma Secure Self

open de deur naar jouw diepe vrouwelijke wijsheid, cyclische natuur en sensuele flow 

Jij voelt dat er meer is voor jou in dit leven. Dat je er ready voor bent om dieper te gaan. Dieper in jezelf, je relaties en je business. Je wilt graag ruimte geven aan jouw vrouwelijke kracht. Je wilt deuren openen naar een orgastisch en vrijer leven, dichterbij jezelf. Je voelt dat je wilt dansen met het leven in al haar kleuren en wilt graag geopend worden. Je verlangt naar meer verbinding met je vrouwelijke essentie.

Je hebt een goede connectie met je lichaamsbewustzijn en je intuitie hoor je af en toe al. Je probeert in lijn te leven met je verlangens, maar voelt dat je nog tegengehouden wordt Je voelt dat er meer is. Je voelt het diepe verlangen om te leven in je vrouwelijke energie, wijsheid, volgens het ritme van je (innerlijke) natuur en om je intuitie te volgen. Je wilt graag door middel van je lichaam en je sensualiteit nieuwe lagen van jezelf ontdekken. Je voelt  dat het verbinden met de vrouwelijke kracht in jou, je leven en je business gaan verrijken. Weer dat laagje dieper. Zodat jij het soul-led en diepe leven kan lijden waar je zo naar verlangt. Je wilt graag je bekken bewonen, je krachtplekken als vrouw vinden de veiligheid voelen om de vrouw te kunnen zijn die je wilt zijn. 

I'm here to bring you deeper into you. 

Jarenlang leefde ik een grijs leven, totaal de weg kwijt. Ik begreep mezelf niet, kende mezelf niet en leefde voluit uit mijn hoofd en mannelijke energie. Ik was de strong independent woman en kon het allemaal wel alleen. Ik had een enorme muur rondom mijn hart gebouwd en voelde dat het leven als kil en grijs voelde. Ik was altijd buiten mezelf aan het zoeken naar liefde, antwoorden en bevestiging. Tot ik in 2018 niet meer kon. Het was op. Ik wilde meer, ik wilde dieper, ik wilde weer voelen. 

Op reis kwam ik in aanraking met tantra, feminine embodiment en andere spirituele teachers. Ik leerde een andere manier van leven: The Feminine Way: volgens de wijsheid van mijn lichaam en vrouwelijke energie. Ik ontdekte cyclisch leven, het werken met mijn sensuele energie en begon mijn bekken, yoni en hart als meest wijze raadgevers gebruiken. 

Ik bloeide op, ontpopte als de vrouw die ik wilde zijn en ben op reis om mijn meest soul-led leven te lijden. In alle vrijheid, rust en vertrouwen. 

 • Je herhaalt telkens dezelfde patronen in relaties

 • Je bent enorm bang om verlaten te worden

 • Je voelt je snel angstig in relaties 

 • Je zit veel in je hoofd en niet in je lijf

 • Je hebt het gevoel dat je niet echt kunt genieten van je relaties, omdat er veel angst is

 • Je lichaam voelt als een onveilige plek om te zijn 

 • Je vindt het lastig om emoties te voelen

 • Je kunt moeilijk je grenzen aangeven en voelen

 • Je kunt moeilijk je behoeftes voelen en uiten

 • Je hebt een muur rondom je hart gebouwd 

 • Je ervaart veel hardheid (in je lijf en in je gedrag) 

 • Je wilt dolgraag een fijne relatie, maar het lukt maar niet

 • Je veilige en mannen die goed zijn voor jou, als saai ervaart. 

 • Je wanhopig mannen najaagt die jou eigenlijk niet geven wat je wilt

 • Je wordt heel snel verliefd, en bent erg aanhankelijk in relaties 

 • Je hebt praat therapie al geprobeerd, maar dat werkte niet echt   

Lieve vrouw, herken jij dit?

Je leeft je leven vanuit je hoofd en ratio
Hebt het gevoel altijd aan te staan en ervaart veel onrust
Je bent de strong independent woman
Je vind het moeilijk om te verbinden met je lichaam
Je hebt het gevoel dat je moeilijk kunt ontvangen
Je lichaam voelt als een onveilige plek om te zijn 
Je vindt het lastig om emoties te voelen
Je kunt moeilijk je grenzen aangeven en voelen
Je kunt moeilijk je behoeftes voelen en uiten
Je hebt een muur rondom je hart gebouwd 
Je ervaart veel hardheid (in je lijf en in je gedrag) 
Je zit constant in je mannelijke energie
Je trekt niet aan wat je wilt in je leven, relaties en business
Je wilt alles graag controleren
Je kan moeilijk keuzes maken 
Je hebt al veel gedaan, maar mist een lichaamsgerichte aanpak

voel je veilig in je lichaam 

Een belangrijk onderdeel van het helen van je hechtingsstijl, is het leren voelen dat je veilig bent. Dat je innerlijke veiligheid cultiveert, om te kunnen zijn met wat is en wat er getriggerd wordt in relaties. Dit is iets wat ik mijn werk enorm belangrijk vind, in mijn 1:1 containers, maar ook in de groepen die ik faciliteer. Hoe voelt veiligheid in je lichaam? Hoe vind je je eigen innerlijke anker? Hoe voelen emoties in mijn lichaam? Ik geloof dat veiligheid leren voelen en cultiveren de basis is, waar vanuit we langzaam verder werken naar de thema’s die aangekeken willen worden. Vanuit zachtheid, vanuit een gegronde bedding. Vanuit een zenuwstelsel dat van activatie weer makkelijk naar rust terugkeert. Hoe veiliger het wordt binnen in jouzelf, hoe veiliger je relaties zullen worden.. All you need is (self)love

Mijn werk draait in essentie om Liefde. Dat klinkt cheesy, maar is het niet. Liefde wilt zeggen dat we Liefde brengen naar jouw innerlijke systeem, je innerlijke stemmen en sub persoonlijkheden, je lichaam, je beschermingsmechanismen, schaduwen, patronen en trauma's. Dit, zodat je anderen ook door de lens van liefde kunt ontmoeten in plaats van door de lens van drama, kritiek en trauma triggers. Liefde is je healing super power. Vaak duwen we delen van onszelf naar de schaduw, omdat we ze bestempelen als niet goed, of vroeger hebben geleerd dat we geen liefde krijgen als we dat deel van ons lieten zien. We gaan door de lens van liefde alle onbewuste delen in jou, weer bewust maken. We gaan verbinding maken met de liefde die in jou zit. Je mag gaan leren dat liefde niet alleen maar pijn doet, maar je ook heel veel joy kan brengen en dat alles wat je buiten jezelf zoekt, in essentie in jou te vinden is. 

yes, ik wil dit

Van angstig naar veilig

Wanneer je een onveilige hechtingsstijl hebt, kan het lastig zijn om je te verbinden met anderen en je veilig te voelen in relaties. Je kunt je enorm angstig voelen bij het idee van verlating, en misschien heb je de neiging om je vastklampen aan anderen voor geruststelling en bevestiging. 
Als liefde en hechting coach kan ik je helpen om jezelf beter te begrijpen en te leren omgaan met deze gevoelens van onzekerheid en angst. Samen kunnen we werken aan het opbouwen van meer vertrouwen in jezelf en in anderen, zodat je meer bevredigende en gezonde relaties kunt hebben.

Ik zal met je samenwerken om inzicht te krijgen in de oorsprong van je onveilige hechtingsstijl en hoe deze zich heeft ontwikkeld. We zullen aan de slag gaan met het identificeren van triggers en saboterend gedrag, zodat je beter kunt navigeren door je relaties en goed voor jezelf kunt zorgen en je relaties kunt aangaan en houden vanuit een gezond, volwassen deel in jou. 
Door middel van coaching zal ik je ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen en strategieën om je emotionele behoeften te vervullen en jezelf te openen voor intieme relaties. Ik zal je aanmoedigen om jezelf te accepteren, jezelf te vergeven voor eventuele fouten uit het verleden en liefdevol voor jezelf te zorgen.

Met mijn hulp en begeleiding kun je stappen zetten om je angsten te overwinnen en je verbonden te voelen met anderen op een veilige en ondersteunende manier. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe ik je kan helpen bij je reis naar een gezondere en gelukkigere manier van leven.

Ik werk lichaamsgericht en gebruik tijdens mijn sessies ademwerk, innerlijk kindwerk, schaduw werk, pleasure practices, meditaties/visualisaties, energiewerk, TRE, stembevrijding, opstellingen, zenuwstelsel werk, yoga & ademhalings technieken en movement practices. Mijn trajecten, programma’s en retreats zijn een plek waarin jij de diepste delen van jezelf kunt ontmoeten in veiligheid en een trauma informed space. 


We onderzoeken samen diepgewortelde patronen die jou ervan weerhouden jouw waarheid te leven en de liefde en relaties te ervaren die jij wilt. Door de superkracht van liefde en acceptatie in te zetten, word je langzaam meer vrij. We maken het onbewuste, bewust, zodat het niet langer jouw leven regeert en je weer een keuze hebt in je gedrag. 

Yes, ik wil dit 

the deep feminine mentorship is voor jou als

Je verlangt naar een diepere verbinding met je lichaam
Je je vrouwelijkheid wilt omarmen
Je verlangt naar het herinneren van je feminine wisdom
Je graag van een head-led leven naar een body en soul-led leven wilt bewegen
Je je eigen unieke vrouwelijkheid wilt ontwikkelen
Je je kracht weer wilt gaan belichamen
Je niet meer zo buiten jezelf hoeft te zoeken naar bevestiging, liefde of antwoorden
Je verlangt naar meer rust
Je verlangt naar een gebalanceerd leven (mannelijke en vrouwelijke energie)
Je hunkert naar verzachting en vertraging
Je je gevoeligheid als kracht wilt gaan zien
Je verbinding wilt met je bekken, yoni en hart 
Je zelfverzekerd wilt zijn in wie je bent
Je klaar bent voor meer diepgang en kleur in je leven
Je je verlangens serieus wilt nemen en een magneet wilt worden voor het leven wat jij graag wilt lijden
Je graag geopend wilt worden voor het leven, god, source zodat het door jou heen kan bewegen 
Je wilt zakken in een diep vertrouwen
Je wilt thuiskomen bij je vrouwelijke essentie en cyclische natuur

Ik nodig je uit voor een diepe 4 maanden reis, waarin we jouw vrouwelijke essentie en kracht gaan belichamen, zodat jij in full alignment kan leven met je verlangens vanuit rust en diep vertrouwen. 

It is time to embody the woman you were born to be ~ sovereign, heart centred, abundant & creatively expressed

Ik werk met 4 vrouwen per 4 maanden, dus de plekken zijn beperkt. Dit is echt voor de vrouw die klaar is om te gaan, te verdiepen en de weg wilt vrijmaken voor haar verlangens en haar meest soul-led leven. 

Mocht je je willen aanmelden, dan kan dat via het formulier hieronder. 

WERK MET MIJ 

yes, ik wil dit

Van angstig naar veilig

Wanneer je een onveilige hechtingsstijl hebt, kan het lastig zijn om je te verbinden met anderen en je veilig te voelen in relaties. Je kunt je enorm angstig voelen bij het idee van verlating, en misschien heb je de neiging om je vastklampen aan anderen voor geruststelling en bevestiging. 
Als liefde en hechting coach kan ik je helpen om jezelf beter te begrijpen en te leren omgaan met deze gevoelens van onzekerheid en angst. Samen kunnen we werken aan het opbouwen van meer vertrouwen in jezelf en in anderen, zodat je meer bevredigende en gezonde relaties kunt hebben.
Ik zal met je samenwerken om inzicht te krijgen in de oorsprong van je onveilige hechtingsstijl en hoe deze zich heeft ontwikkeld. We zullen aan de slag gaan met het identificeren van triggers en saboterend gedrag, zodat je beter kunt navigeren door je relaties en goed voor jezelf kunt zorgen en je relaties kunt aangaan en houden vanuit een gezond, volwassen deel in jou. 
Door middel van coaching zal ik je ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen en strategieën om je emotionele behoeften te vervullen en jezelf te openen voor intieme relaties. Ik zal je aanmoedigen om jezelf te accepteren, jezelf te vergeven voor eventuele fouten uit het verleden en liefdevol voor jezelf te zorgen.

Met mijn hulp en begeleiding kun je stappen zetten om je angsten te overwinnen en je verbonden te voelen met anderen op een veilige en ondersteunende manier. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe ik je kan helpen bij je reis naar een gezondere en gelukkigere manier van leven.

Ik werk lichaamsgericht en gebruik tijdens mijn sessies ademwerk, innerlijk kindwerk, schaduw werk, pleasure practices, meditaties/visualisaties, energiewerk, TRE, stembevrijding, opstellingen, zenuwstelsel werk, yoga & ademhalings technieken en movement practices. Mijn trajecten, programma’s en retreats zijn een plek waarin jij de diepste delen van jezelf kunt ontmoeten in veiligheid en een trauma informed space. 


We onderzoeken samen diepgewortelde patronen die jou ervan weerhouden jouw waarheid te leven en de liefde en relaties te ervaren die jij wilt. Door de superkracht van liefde en acceptatie in te zetten, word je langzaam meer vrij. We maken het onbewuste, bewust, zodat het niet langer jouw leven regeert en je weer een keuze hebt in je gedrag. 

WERK MET MIJ 

Winter 2023
Groepsprogramma met 10 vrouwen

Van verlating naar heling wordt een online programma, waarin ik jou alle tools geef om van een onveilige hechting naar een veilige hechting te groeien. Je onderzoekt je patronen en waarom je telkens de verkeerde partners aantrekt. Dat je snapt waarom je op een bepaalde manier handelt, en bepaalde patronen terugkeren. Het gaat erom dat je weet hoe je met je anxiety om kan gaan, en hoe je voor jouw innerlijke kind kunt zorgen. Dat je de pijn van vroeger gaat doorvoelen, van wat je allemaal hebt gemist. Dat je je relaties aangaat vanuit een gezond volwassen deel, ipv een trauma deel of conditionering. Dit programma helpt jou meer vrij en veilig te voelen in de liefde. Zodat jij je soul-mate love kan aantrekken. En jij your own best lover wordt. 

4 maanden 
4 modules met lectures, oefeningen, meditaties. diepe healings, visualisaties, opstellingen 
2x live 1:1 sessie bij Sukha Yoga in Amsterdam van 2 uur
2x pm live call/Q&A
Community met gelijkgestemde vrouwen

1:1 VIP coaching

Mijn diepste, meest liefdevolle en krachtige container. Wanneer je met mij samenwerkt, is het altijd een co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en tunen in met jouw verlangen en waar jij op dit moment bent in je journey. Je krijgt hoe dan ook mijn volle support, liefde en aandacht. Mijn containers zijn een judgment free-zone waar alles van jou welkom is. Ik begeleid 2 vrouwen per keer, dus de space is limited, omdat ik al mijn aandacht voor je wil hebben. 

Ik ben getraind in de VITA methode by Layla Martin en zet mijn jarenlange ervaring in yoga/meditatie/zenuwstel regulatie in. Het is een unieke methode, waardoor jij op de diepste lagen transformatie gaat meemaken en je jezelf beter leert dragen door wat het leven jou ook geeft. Van angstig naar veilig is mijn doel.

book een discovery call

SECURE SELF programma

Manieren om met mij te werken 

Ja, dit wil ik

the deep feminine mentorship

Mijn diepste, meest liefdevolle en krachtige container. Wanneer je met mij samenwerkt, is het altijd een co-creatie, we kijken samen wat er nodig is en tunen in met jouw verlangen en waar jij op dit moment bent in je journey. Je krijgt hoe dan ook mijn volle support, liefde en aandacht. Mijn containers zijn een judgment free-zone waar alles van jou welkom is. Ik begeleid 4 vrouwen per keer, dus de space is limited, omdat ik al mijn aandacht voor je wil hebben. 

Ik ben getraind in de VITA methode by Layla Martin en zet mijn jarenlange ervaring in yoga/meditatie/zenuwstel regulatie in. Het is een unieke methode, waardoor jij op de diepste lagen transformatie gaat maken en je vanuit je diepe lichaamswijsheid en vrouwelijke essentie het diepste, volste leven durft te lijden. In lijn met jouw diepste verlangens. 

Boek een discovery call

Inviting him in programma

Mei 2024 - 3 maanden groepsprogramma - Investering: 1500,- incl BTW

Inviting Him In is mijn groepsprogramma waarin we gaan werken aan het worden van de energetische match van wat we willen aantrekken: deep, soulmate level love. Voor de vrouw die behoefte heeft aan het voelen van een diepere verbinding met haarzelf, haar vrouwelijke energie en de liefde in haarzelf. Voor de vrouw die behoefte heeft aan die soul-mate level love om haar leven in te komen. De man die haar ontmoet op elke laag. De gezonde mannelijke man, die sterk naast haar kan komen staan om samen dat vervullende leven op te bouwen. In dit programma wordt jij je beste lover, zodat jij de man van je dromen kunt gaan aantrekken vanuit kracht, verbinding en heel veel zelf liefde.
Dit programma is mijn bestseller en geeft in 3 maanden tijd bizarre resultaten.

3 maanden groepsprogramma
6 modules met lectures, oefeningen, meditaties. diepe healings, visualisaties, opstellingen 
2x pm live call/Q&A
Community met gelijkgestemde vrouwen 
UPLEVEL mogelijk met 2 extra 1:1 sessies voor 2200 incl. BTW

the deep feminine mentorship is niet voor jou als je


Vastzit in de slachtoffer rol en niet het vuur voelt om eindelijk jouw vrouwelijke essentie te gaan belichamen
Je niet bereid bent te investeren in jouw groei 
Je denkt dat je het allemaal wel zelf kunt oplossen door zelfhulpboeken te lezen en podcasts te luisteren
Je een quick fix zoekt voor je problemen
Je mij als redder ziet, je zult het werk echt zelf moeten doen
Je geen tijd hebt voor jezelf of dat niet voor jezelf wilt of kunt inplannen
Je nog helemaal geen ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling


WERK MET MIJ 

Compassie, vriendelijkheid, begrip en zachtheid zijn key in mijn werk. 
Door onvoorwaardelijke compassie te brengen naar alle delen van en in jou, kun je langzaam innerlijke veiligheid en gegrondheid vinden en zo de basis leggen voor het aangaan van het leven. 
Dat betekend niet dat we geen actie ondernemen - maar gaan onszelf niet verwijten, beschamen en afrekenen op hoe we zijn, en wie we zijn geworden door het leven dat we tot nu toe geleid hebben. We gaan actie ondernemen vanuit een liefdevolle, geïntegreerde en compassievolle plek.

Wanneer we werken met het lichaam en emoties, gaan we ongetwijfeld triggers tegenkomen, net als grote of kleine trauma’s.  Ik ben een trauma-informed coach, dat betekent dat ik veel training en kennis heb van trauma (ik ben geen trauma specialist of therapeut) en nooit harder zal gaan dan het langzaamste deel in jou. Ik ben getraind om jou vast te houden tijdens deze ervaringen, om jou weer te resourcen naar veiligheid. We werken samen MET je zenuwstelsel in plaats van tegen.

Ik werk in het veld van seksualiteit, liefde en relaties en weet hoe moeilijk het soms is om over deze intieme dingen te praten en te delen. In onze sessies in dit allemaal welkom, niks is gek, vies of raar. Je verlangens, fantasieën, angsten, blokkades en schaamte zijn zo welkom. 

In elke coachingsessie zet ik een veld neer waarin ik space hold voor alles wat zich binnenin jou afspeelt met veel liefde, compassie en zonder oordeel. 

Het leven gebeurd niet alleen in het hoofd, onze emoties, ervaringen en blokkades leven en slaan zich op in ons lichaam. Op collectief niveau, zijn we de verbinding kwijtgeraakt met ons lichaam. We gaan diep op reis in jouw lichaam om het vergeten weten te vinden, en stukken die jij misschien naar de schaduw hebt geduwd. Stukken die onbewust zijn, brengen we samen naar het licht. We werken met het lichaam door bewustzijn, adem en beweging, zodat jij begrijpt wat er in jou gebeurt op zenuwstelsel niveau en blijvende verandering kan doorvoeren. 

We onderzoeken welke beschermingsmechanismen + patronen diep geworteld zijn geraakt in jouw systeem. Welke delen jou onbewust weghouden van wat je wilt, maar er altijd met een reden zijn. Alle stemmen in jou en stukken van je body-mind hebben het recht op bestaan. We gaan ze zien als valide en diep intelligente delen die respect, liefde en begrip verdienen. 
Niks wordt weggeduwd, we leren de wijsheid van jouw patronen en mechanismen kennen, en helpen ze te ontwikkelen.

Hieronder kun je zien wat voor mentorship journeys ik aanbied.

Dit wil ik 

Geheel vrijblijvend
30 minuten 
Online via Zoom

 Tijdens de kennismaking bespreken we jouw hulpvraag en kijken we samen hoe ik je het beste hierbij kan helpen en welk aanbod bij jou past: het groepsprogamma, een losse sessie of mijn 4 maanden traject. Deze kennismaking is bedoeld om te kijken of wij een match zijnGRATIS

Kennismaking

Dit wil ik 

Losse live sessie bij Sukha Yoga 
Diep helende sessie waarin we jouw diepste verlangen, maar ook jouw grootste blokkade op de liefde onderzoeken met behulp van de verbonden adem en lichaamsgerichte coaching. 

Investering 279- incl BTW 

Bonus: huiswerk voor integratie

1 sessie van 2 uur

 Diepe heling sessie

Dit wil ik 

4 maanden ben ik jouw coach
10 sessies
 90 min per sessie
1 live sessie bij Sukha Yoga als kickoff
Zelf in te delen, of elke week een sessie, of om de 2 weken

Investering 3600,- incl. BTW

Opgenomen huiswerk & practices, meditaties, visualisaties die jouw proces ondersteunen EN persoonlijke whatsapp/mail support 


vanaf 4 maanden 

calling deep love in

scrhijf je in

4 maanden 

- 4 maanden ben ik jouw coach
- 8 lichaamsgerichte coaching sessies van 1,5/2 uur
- 2 sessies per maand
- Persoonlijk op maat gemaakt homeplay/embodiment om je proces te integreren
- Whatsapp moment 1x per week

2500,- excl. BTW

the deep feminine
way

1 losse sessie

- 2 uur durende Verbonden Ademwerk sessie, waarbij we focussen op de 3 kracht plekken yoni, baarmoeder en hart. 
- Een zachte en trauma informed manier van ademen, waardoor jij meer kunt zakken, ontspannen en rusten in je vrouwelijke essentie en diepe lichaamswijsheid
- We werken met het aanwakkeren van je sensuele energie en bekkengebied

250,- excl. BTW

The deep feminine breath

the deep feminine mentorship is voor de vrouw die haar volledige potentieel wilt benutten en het meest authentieke en vervulde leven wilt lijden

GRATIS

Geheel vrijblijvend
20 minuten 
Online via Zoom

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw hulpvraag en kijken we samen hoe ik je het beste hierbij kan helpen en welk aanbod bij jou past. 

 KENNISMAKING

wordt de energetische match voor wat jij wilt aantrekken in dit leven: The feminine way

NA ONS WERK SAMEN:

Heb je een diepe verbinding met jezelf en je lichaam

Durf je je bekken te bewonen, zodat je in contact staat met de diepste wijsheid in jou

Verbind je makkelijk met je vrouwelijke energie

Snap jij wat polariteit is en hoe je dit kunt inzetten om het leven te creeren waar je van droomt

Voelt het natuurlijk en veilig voor je om in je lichaam aanwezig te zijn 

Zit je lekkerder, vertrouwder en rustiger in je vel

Zak je makkelijker in ontspanning en overgave

Heb je een liefdevolle relatie met jezelf opgebouwd
Staat jouw hart weer open voor jezelf en het leven

Ervaar je meer zelf liefde en zelf acceptatie en weet je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen

Voel je je zelfverzekerd en veilig om je authentieke zelf te zijn in je liefde, relaties en business

Heb je de tools en practices om jezelf te reguleren en je emoties te voelen

Heb je vrienden gemaakt met je schaduwen, emoties en menselijkheid

Voelt het minder eng voor jou om je over te geven en de controle los te laten

Kun je jezelf dragen door alles wat het leven jou brengt

Voel jij je weer die krachtige vrouw, doordat je naar je innerlijke wijsheid luistert

zij gingen je voor:

‘Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken en maakte ik contact met de krachtbron in mij.’

De sessies hebben mij ontzettend veel gegeven waardoor ik veel meer vertrouwen in mijzelf heb leren krijgen en liefdevol heb kunnen loslaten Tijdens de magische sessies bij Lotte leerde ik connecten en samenwerken met mijn innerlijke kind en divine goddess. Middels een opstelling leerde ik naar mijn innerlijk kind te luisteren en begon ik met het helen van wat ik vroeger gemist heb. Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken en maakte ik contact met de krachtbron in mij. Lees meer  >

Kind words from  Marlot

'Communication with my partner has gotten much better due to me knowing how I feel’

My favorite part when working with you was how safe, comfortable and held I felt. It was like you’re my sister, my best friend, the perfect mother I’ve never had and that I can trust you fully. It made my healing so deep and effective that I’m forever grateful to you I highly recommend you to anyone who’s seeking deep healing. 
Your presence, love, unconditional welcoming of every part of me (that I often didn’t) was genuine and soft.
lees verder >

Kind words from Ekatarina

‘You made me feel safe in my most vulnerable moments and never once did I feel judged by you!’

I really appreciated how safe I felt with you and how calm and gentle your approach was. I think you were genuinely born for this. I think a revelation for me was just how deeply rooted my OCD/hygiene things are, in all areas of my life, and how I really need to learn to love it, and to let go a bit. I loved the breathing practices we did, it helped to calm me and for me to see things a bit more clearly. Lees meer>

Kind words from Juliet