My journey into safety, embodiment & secure love

Eenzaamheid, angst, schaamte, zelfkritiek, zelfhaat, onzekerheid, body dysmorphia, ongezonde relaties, het alleen maar aantrekken van emotioneel onbereikbare mannen, lage eigenwaarde, vastzitten in werk wat ik niet leuk vond, chronische moeheid en emotionele pijn regeerden mijn leven voor veel jaren. 

Ik voelde me enorm disconnected van mijn lichaam, mezelf, het vrouw-zijn en mijn waarheid. Ik gebruikte drugs, mannen, feesten en alcohol om de diepe pijn die ik voelde van binnen te verdoven. De pijn dat ik niet voluit durfde te leven, diepe schaamte en eenzaamheid. Ik voelde me zo verloren en onbegrepen.

De ommekeer kwam toen ik in 2016 yoga en tantra vond. Mijn hele leven begon te veranderen. Yoga betekende de ingang naar mijn lichaam, de plek waar ik niet durfde te zijn. Ik begon weer te voelen. Mijn energie, mijn emoties en mijn diep geïntegreerde patronen. 

Tantra legde mijn onverwerkte seksuele trauma’s bloot en door embodiment werk en therapie, leerde ik mijn patronen en overlevingsmechanismen kennen. Ik leerde over trauma en het zenuwstelsel, en besloot hier dieper in te duiken door middel van verschillende retreats, trainingen en workshops.

Mijn reis naar meer zelfliefde

mijn reis naar veiligheid, belichaming & zelfliefde 

Al op hele jonge leeftijd raakte ik de verbinding met mezelf kwijt. Als klein meisje was ik nieuwsgierig en vroeg ik op jonge leeftijd al vragen over het universum en wat we als mensen op aarde kwamen doen. Met de jaren leerde ik steeds meer om mijn authentieke zelf te onderdrukken. Mijn emoties te dempen, mezelf te verstoppen. Ik voelde me heel onveilig in mijn eigen lijf en wist me totaal geen plek te geven in deze wereld. Ik deed maar wat en durfde nooit de stem van mijn innerlijke wijsheid en lichaam te volgen, omdat ik daar volledig de verbinding mee was verloren. 

Ik groeide op als meisje, als vrouw met het inslikken van mijn waarheid. Ik onderdrukte mijn emoties, dempte dit met veel alcohol of andere afleidingen, vermeed conflict, uitte nooit hoe ik me echt voelde en had alleen maar ongezonde relaties. Alles ging altijd wel oke met me. Ik was een echte 'good girl'. 

Het leek na de puberteit allemaal alsof ik het voor elkaar had, hip leven in Amsterdam, knappe vriendinnen, fijn huis, mooi verzorgd uiterlijk, werken, geld verdienen op reis. Maar vanbinnen huilde ik. Ik voelde me ZO niet verbonden met mezelf, met mijn lichaam, met mijn missie. Met wat ik hier op aarde kwam doen. Ik voelde me lost. Ik stond totaal niet in mijn kracht en gaf die ook snel weg. Ik trok het leven aan wat ik totaal niet wilde, maar wist toen nog niet waar dat door kwam. 

Mijn reis naar een belichaamde manier van leven

Ik begon meer mezelf te worden, en begon andere keuzes te maken. Ik merkte dat ik zachter werd voor mezelf, en daarmee ook voor anderen. 

Ik ken de pijn zo goed en het gevoel dat er iets mis met je is. Dat de liefde niet voor jou is bestemd. Het gevoel van: ik doe het allemaal wel alleen. Na jarenlange push/pull dynamieken met mannen, ongezonde relaties, bindings/verlatingsangst te hebben ervaren, heb ik nu eindelijk een liefdevolle relatie aangetrokken.

Dit kun jij ook.

Na al deze jaren ben ik op een missie om vrouwen te helpen bij hun onveilige hechtingspatronen, hun eigenwaarde en zelfliefde helpen te cultiveren en een liefdevolle, veilige relatie op te bouwen met zichzelf.

Want dat lieve vrouw, is de basis. It all starts with you. Je mag een energetisch match worden voor wat jij wilt aantrekken.  

De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb allerlei healing modalities bestudeerd, en heb nu mijn eigen traject daarvan ontwikkeld. Helemaal gericht op het helen van je zenuwstelsel, je diepste patronen en je onderbewuste. 


Lees onder de kop werk met mij  hoe ik dat doe of boek meteen hier jouw discovery call

Ik begon meer mezelf te worden, en begon andere keuzes te maken. Ik merkte dat ik zachter werd voor mezelf, en daarmee ook voor anderen. 

Ik ken de pijn zo goed en het gevoel dat er iets mis met je is. Dat de liefde niet voor jou is bestemd. Het gevoel van: ik doe het allemaal wel alleen. Na jarenlange push/pull dynamieken met mannen, ongezonde relaties, bindings/verlatingsangst te hebben ervaren, heb ik nu eindelijk een liefdevolle relatie aangetrokken. Dit kun jij ook.


Na al deze jaren ben ik op een missie om vrouwen te helpen bij hun onveilige hechtingspatronen, hun eigenwaarde en zelfliefde helpen te cultiveren en een liefdevolle, veilige relatie op te bouwen met zichzelf. Want dat lieve vrouw, is de basis. It all starts with you. Je mag een energetisch match worden voor wat jij wilt aantrekken.  

De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb allerlei healing modalities bestudeerd, en heb nu mijn eigen traject daarvan ontwikkeld. Helemaal gericht op het helen van je zenuwstelsel, je diepste patronen en je onderbewuste. 


Lees onder de kop werk met mij hoe ik dat doe of boek meteen hier jouw discovery call


Ik werk met levenslustige vrouwen die voelen dat er meer voor ze is in dit leven. Vrouwen die dieper willen gaan in zichzelf, relaties, bed en business. De vrouw die voelt dat ze de verbinding met haar lichaam en haar levens energie wilt ervaren. Die haar intuitie en cyclus gebruikt als kompas. Een diep belichaamde manier van leven wilt leven. 

Wil je nog dieper gaan? Je nog een laagje dieper overgeven en de diepe rust en vertrouwen ervaren waar je zo naar verlangt? Een magneet te worden voor alles wat je wilt aantrekken in het leven? Een laagje dieper gaan? Beter leren voelen? De weg naar binnen is in jou, via jou. Het is er al, alleen ben je je eigen kracht en wijsheid vergeten. 

Mijn spaces zijn een veilige plek voor jou als vrouw, om jezelf te (her)ontdekken. Om je helemaal vrij te voelen in wie je bent. Om je authentieke zelf te durven zijn en het leven te lijden waar jij een fuck yes bij voelt. Weg van schaamte, inhouden, klein maken of je waarheid inslikken. Een plek waar je diepe rust kunt ervaren en kunt zakken in je vrouwelijke energie en waar ik je uitnodig om de liefde te bedrijven met je leven, geld, relaties en business. 

Ik wil jou weer laten verbinden met jouw hoogste potentieel, om uit je comfortzone te stappen, om je diepe eigen wijsheid te volgen en je de krachtige vrouw te voelen die je diep van binnen bent. Dit is de plek waar je dieper in contact komt met je lijf, je sensualiteit en je innerlijke wijsheid. Zodat jij je meest soul-led en pleasure filled leven kan lijden op JOUW voorwaarden. 

voor de vrouw die meer wilt. meer en dieper in het leven, relaties en business

Yoga & Ayurveda training 50 hrs
Tory Hyndman, Delight Yoga 2020

Tantric Women Well Care 50 hrs
High Vibe Yoga, Goa, India 2020

Wise Woman Way Teacher Training 175 hrs
Wombenwellness, Bali 2020

Reiki 1 - Ria van Leeuwen, Amsterdam 2020

Tantric School of Shakti - Modules Awakening Shakti, Seductress & Queen of Love
Marcia Sanders - Amsterdam 2020

Hatha Yoga Teacher Training 200 hrs
PadmaKarma, Varkala, India 2017

Pranic Healing level 1
Isabel Sips, Haarlem 2017

Vinyasa/Jivamukti Yoga Teacher Training 
Svaha Yoga, Amsterdam 2018/2019 675+

Bio Dyanimic Bodywork massage 175 hrs
Rasal, Goa, India 2019 

Yoga Nidra teacher training 50 hrs
Diya Yoha, Goa, India 2019

Womb Sciences Immersion 
Womben Wellness, 2021

VITA Sex, Love, Relationship coaching certification 650+ hrs
Layla Martin, 2021/2023 

& Various courses by Chantal Raven & Layla Martin 

Majors:
Relationship transformation 
Conscious dating

Svaha Yoga, Amsterdam 2018/2019
675+ hrs

Bio Dyanimic Bodywork massage 175 hrs Rasal, Goa, India 2019 

Yoga Nidra teacher training 50 hrs
Diya Yoha, Goa, India 2019


Womb Sciences Immersion Womben Wellness, 2021

VITA Sex, Love, Relationship coaching certification
650+ hrs

Layla Martin, 2021/2023 & Various courses by Chantal Raven & Layla Martin 

Majors:
Female Sexuality 
Conscious dating

Hieronder kun je al mijn opleidingen zien die ik heb gedaan en waardoor ik nu werk als trauma informed en lichaamsgerichte VITA coach. 

In 2021 heb ik een intensieve coachings opleiding gedaan bij Layla Martin aan het Tantric Institute of Integrated Sexuality. Deze training heeft me de diepste transformatie ooit gegeven. Ik ben opgeleid tot seks, liefde en relatiecoach en gespecialiseerd in female sexuality en relaties. 

Ik combineer Oosterse en Westerse healing technieken. Denk aan yoga, tantrische oefeningen, Taoïstische oefeningen, somatische therapie, vrouwelijke belichaming, cyclisch leven, ademwerk, opstellingen en energiewerk. In mijn werk gebruik ik veel meditatietechnieken, visualisaties en zet ik mijn diepe en brede kennis over yoga en het zenuwstelsel in. Ik breng nu alles samen wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, waardoor mijn werk als diep, zacht, liefdevol, holistisch en trauma informed wordt ervaren. 

dit zijn de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd 

the privilege of a lifetime is to become who you truly are

- CARL JUNG 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang jouw gratis find safety within meditatie, die jou helpt je veilig te laten voelen op het moment je angst ervaart, of getriggerd raakt, wanneer emoties je overweldigen. De meditatie begeleid je naar je lijf, en naar waar je de trigger voelt. Vanuit een veilige plek in jou, gaan we de trigger onderzoeken, de boodschap van de trigger ontvangen, en leren zorgen voor het deel in jou wat getriggerd raakt. Je leert hier je emoties te reguleren en te begrijpen. Mijn cadeautje aan jou <3

Wil je van je hoofd naar je lijf zakken, maar vind je dat moeilijk? Wil je je emoties leren voelen? Dan is deze meditatie voor jou

Bedankt <3 De gegevens zijn verstuurd :)
Klik hier voor je gratis meditatie! 

Ben je snel getriggerd? Snel angstig? Voel je snel dat je lichaam aanslaat in relaties? Vind je daten eng, of merk je dat je relatie angst ervaart? Ben je constant bang om verlaten te worden?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang jouw gratis find safety within meditatie, die jou helpt je veilig te laten voelen op het moment je angst ervaart, of getriggerd raakt in een relatie. De meditatie begeleid je naar je lijf, en naar waar je de trigger voelt. Vanuit een veilige plek in jou, gaan we de trigger onderzoeken, de boodschap van de trigger ontvangen, en leren zorgen voor het deel in jou wat getriggerd raakt. Je leert hier je emoties te reguleren en te begrijpen. Mijn cadeautje aan jou <3

‘Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken en maakte ik contact met de krachtbron in mij.’

De sessies hebben mij ontzettend veel gegeven waardoor ik veel meer vertrouwen in mijzelf heb leren krijgen en liefdevol heb kunnen loslaten Tijdens de magische sessies bij Lotte leerde ik connecten en samenwerken met mijn innerlijke kind en divine goddess. Middels een opstelling leerde ik naar mijn innerlijk kind te luisteren en begon ik met het helen van wat ik vroeger gemist heb. Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken en maakte ik contact met de krachtbron in mij. Lees meer  >

Kind words from  Marlot

'Communication with my partner has gotten much better due to me knowing how I feel’

My favorite part when working with you was how safe, comfortable and held I felt. It was like you’re my sister, my best friend, the perfect mother I’ve never had and that I can trust you fully. It made my healing so deep and effective that I’m forever grateful to you I highly recommend you to anyone who’s seeking deep healing. 
Your presence, love, unconditional welcoming of every part of me (that I often didn’t) was genuine and soft.
lees verder >

Kind words from Ekatarina

‘You made me feel safe in my most vulnerable moments and never once did I feel judged by you!’

I really appreciated how safe I felt with you and how calm and gentle your approach was. I think you were genuinely born for this. I think a revelation for me was just how deeply rooted my OCD/hygiene things are, in all areas of my life, and how I really need to learn to love it, and to let go a bit. I loved the breathing practices we did, it helped to calm me and for me to see things a bit more clearly. Lees meer>

Kind words from Juliet