‘Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken, en maakte ik contact met de krachtbron in mij.’

De sessies hebben mij ontzettend veel gegeven waardoor ik veel meer vertrouwen in mijzelf heb leren krijgen en liefdevol heb kunnen loslaten 
Tijdens de magische sessies bij Lotte leerde ik connecten en samenwerken met mijn innerlijke kind en divine goddess. Middels een opstelling leerde ik naar mijn innerlijk kind te luisteren en begon ik met het helen van wat ik vroeger gemist heb. Samen met mijn divine goddess leerde ik mijzelf uitspreken, en maakte ik contact met de krachtbron in mij.

De grote lijn tijdens mijn sessie was het leren een liefdevolle verbinding aan te gaan met mijzelf -en daarmee ook met de ander.  Lotte weet precies wat je nodig hebt, en biedt je alle veiligheid en ruimte om jezelf te mogen ontplooien. Misschien wel het fijnste aan de sessies vond ik het verbinden van het lichaam met de zielsmissie maar ook de mind. Hierin leerde ik echt hoe het is om veilig thuis te komen in mijzelf.

We maakten gebruik van verschillende meditatie vormen, de kracht van opstellingen, manieren om te werken met de ademhaling en innerlijk kind therapie. Daarnaast kreeg ik veel waardevol huiswerk waardoor het proces heel fijn geïntegreerd bleef.
Lotte is een heel liefdevolle, kundige, invoelende coach met ontzettend veel kennis en wijsheid.

KIND WORDS FROM Marlot 

For real it’s soooo much easier to have it now after that session where you guided me. I’ve never had it before our session!!! 
Another very important benefit is connection with my inner child. It’s so much easier to talk to her now, to soothe and comfort. You held me with so much love and care during those moments, I felt very safe with you and it became natural to do it on my own.

Communication with my partner has gotten much better due to me knowing how I feel, what I want and the discoveries I made with your guidance. It’s also been much easier to speak my needs because I’ve been putting myself first.

It’s been such an honor and a pleasure to work with you! I’ll never forget how much growth I’ve experienced and the power of your presence, love and care! 

My favorite part when working with you was how safe, comfortable and held I felt. It was like you’re my sister, my best friend, the perfect mother I’ve never had and that I can trust you fully. It made my healing so deep and effective that I’m forever grateful to you

I highly recommend you to anyone who’s seeking deep healing. 
Your presence, love, unconditional welcoming of every part of me (that I often didn’t) was genuine and soft.

Our work made me open up to myself, deeper self love, lead to more acceptance and such a strong connection to my pleasure and sexual energy.

I also want to mention a very important thing is the orgasm from penetration with my partner! 

'Communication with my partner has gotten much better due to me knowing how I feel’

KIND WORDS FROM EKATARINA

Ik heb het coachingstraject met Lotte, als heel fijn, open en diepgaand ervaren. Lotte luistert goed, is begripvol en straalt rust en zachtheid uit. Ik heb me vrij en veilig gevoeld bij haar. Ze heeft verschillende tools en technieken ingezet om met mijn vraag aan de slag te gaan. Ze deed dit met veel liefde, geduld en kunde. het traject heeft me nieuwe inzichten gebracht, maar bovenal een stap dichter naar mijn ware zelf

het traject heeft me nieuwe inzichten gebracht, maar bovenal een stap dichter naar mijn ware zelf

KIND WORDS FROM sanne

Je hield de ruimte vast om te voelen wat er in me naar boven kwam. In onze intake vroeg je mij wat ik belangrijk vond tijdens ons proces. Langzaam en zorgvuldig door emoties gaan was mijn antwoord. Ik voelde dat je dit ook zo goed deed. Ik merkte dat ik daardoor niet meer argwanend naar mezelf keek. Ik dacht vaak dat mijn donkere emoties niet meteen willen zien een teken was van niet dapper of eerlijk genoeg zijn. Je legde toen uit dat het voor je zenuwstelsel enorm belangrijk is om niet sneller door dit soort dingen heen te gaan dan je zelf wil of aan kan.

Transformatie
In de tijd dat we samenwerkten heb ik veel voelen verschuiven. Ik noem het
verschuiving, omdat het mijn aandacht verschoven heeft naar alles dat ik ben van alles wat ik dacht dat ik miste. Het voelde als een enorme winst.
Na een van onze eerste sessies liet het huiswerk me in een energie treden waar ik alleen van droomde. Het was een TRE oefening waar ik mijn benen liet trillen doordat mijn lichaam vastzittende spanning losliet. Ik kreeg de opdracht om erna vooral te uiten wat ik voelde, schreeuwen, ademen, huilen etc. Het was een bevrijding. Ik voelde het in mijn hele lichaam. Ik was eindelijk vrij van alle geloven die me weg hielden van dit pure gevoel. Ik bewoog mijn lichaam hoe het zich wilde uiten. Ik kronkelde en krulde in ronde vormen. Ik voelde warmte vanaf mijn baarmoeder omhoog kruipen. Heel veel liefde voelde ik. Liefde voor mezelf, eindelijk.

Iedere sessie begonnen we met het beschrijven van mijn verlangen. Iedere keer opnieuw, omdat je het de vrijheid gaf om het aan te passen als dat nodig bleek te zijn. Vaak was mijn echte verlangen uitspreken al genoeg om bij de pijn te komen van het niet kunnen leven van dit verlangen.

Onze focus kwam dan soms te liggen bij het bewustzijn over welke geloven mij hebben weerhouden van mijn vrouwelijke energie. Maar voornamelijk bij het opwekken van dit pure vrije, seksuele wezen.
Hoe vaker we dit deden, in de sessies of ik in mijn huiswerk opdrachten, hoe meer ik daadwerkelijk het gevoel had dat ik dat wezen was/ben.

Ik heb vanaf het begin van ons traject de intentie voor mezelf gehad om face first erin te duiken. Gedreven door een gevoel dat ik niets te verliezen had. Ik merk dat dat me enorm heeft geholpen bij het ondergaan van de vaak ook oncomfortabele situaties.

Vertrouwen in jou
Die oncomfortabele situaties durfde ik te ondergaan omdat ik je diep vertrouwde. In een van onze eerste gesprekken vroeg je me wat voor mij belangrijk was. Ik weet niet meer precies wat ik toen benoemde. Ik denk zorgzame tijd om ergens doorheen te gaan en luisteren. In de eerste paar sessies merkte ik dat je het me echt gaf. De tijd, het èchte luisteren, de ruimte om te voelen er op dat moment te voelen viel. Het ontroerd me nog steeds dit te schrijven. Het vertrouwen dat je me gaf om hier samen doorheen te gaan was als een hand op mijn schouder. Te bang om het zelf te doen, maar met jou lukte het wel. Tijdens onze uren samen kregen we als het ware een soort relatie waarin ik me rustig kon laten zakken als het nodig was. Doordat de eerste vraag altijd ging over wat ik die week had meegemaakt, vooral wat er te vieren viel. Je nodigigde mij uit om persoonlijke ervaringen te delen. Het voelt alsof je me daardoor goed kent.

De transformatie over 10 weken lang kreeg soms wat groeipijn. Je gaf me de ruimte om ook dan via de mail contact te houden. Je stelde me dan gerust en stuurde me leestips of oefeningen om door de groeipijn heen te komen.

De ruimte
In alle sessies gaf je me vragen waar ik dieper in mocht gaan voelen. Als het
opborrelde, uitte ik dat en zei je ‘ja, voel het maar’. Zelf bang voor het gevoel maar jij wist me ertoe te leiden. Ik heb dit als troostend ervaren. Er vond een heling plaats op de momenten dat ik zèlf naar mijn gevoel keek en het ervaarde. Je vroeg me waar dat gevoel in mijn lichaam zat. Ik kon het zonder dat ik met mijn brein begreep waarom, voelen dat het inderdaad op een plek zat in mijn lichaam. Je hielp me er kalm bij te blijven en te focussen op mijn ademhaling.
Ik had nooit het gevoel dat je me in een bepaalde emotie duwde. 


‘Ik noem het verschuiving, omdat het mijn aandacht verschoven heeft naar alles dat ik ben van alles wat ik dacht dat ik miste. ‘

Kinds words from Lydia 

‘You made me feel safe in my most vulnerable moments and never once did I feel judged by you!’

I really appreciated how safe I felt with you and how calm and gentle your approach was. I think you were genuinely born for this. I think a revelation for me was just how deeply rooted my OCD/hygiene things are, in all areas of my life, and how I really need to learn to love it, and to let go a bit. I loved the breathing practices we did, it helped to calm me and for me to see things a bit more clearly.

KIND WORDS FROM JULIET